Appelbeignets

Verwen jezelf met de lekkerste en best gevulde appelbeignets van Amsterdam en omstreken. Een echte traktatie! Je bestelt de appelbeignets per stuk.

 1,90

Verwen jezelf met de lekkerste en best gevulde appelbeignets van Bakkerij Balvert Oostpoort Amsterdam. Wanneer je ze van te voren via onze webshop besteld, bent je er zeker van dat je onze appelbeignets kunt ophalen in de winkel.

Net als bij oliebollen is het bij appelbeignets van belang dat je goed omgaat met de frituur. Een goede frituurolie is een must. Wij gebruiken Risso Chef. Deze is 100% plantaardig, allergenen vrij en bevat minder dan 0,5% transvetzuren. Risso Chef bestaat uit zonnebloemolie, palmolie en koolzaadolie. Door deze samenstelling krijg je een perfect bak resultaat. Ook laten wij de frituurpan opwarmen in fasen, waarbij hij uiteindelijk 180 graden zal zijn. Door zo te bakken neemt de appelbeignet weinig vet op en zal hij minder vettig zijn. Ook zorg je er voor dat je olie lang mee gaat, zeker als je er voor zorgt dat er geen losse stukjes deeg aan je appelbeignets zitten die in de olie blijven drijven.

Wij kiezen er voor om in onze appelbeignet alleen kaneelsuiker te doen. Je kunt er ook voor kiezen om spijs toe te voegen, maar na de sinterklaas en kerst hebben de meeste klanten genoeg spijs gehad. Kaneelsuiker en appel is niet voor niets een fantastische combinatie!

 

Uitverkocht